Gravid/post partum

Jeg opplever at mange kommer til meg som trener og er «fortvilet», redd og usikre på hvordan de kan og bør trene når de har blitt gravide. Det er mange myter om trening og graviditet som rett og slett ikke er riktige. Det kan skremme damer som er i en sårbar situasjon, og gjøre at man kutter ut treningen.

I løpet av mine 16+ år som personlig trener, har jeg fått inn mange damer som forteller at de ikke har fått trent etter de ble gravid. Som fort blir .. 2-3-4-5+ år siden. De ble gravid; hadde ambisjoner om å trene når baby kom, fikk ikke tid til det i ny hverdagskabal, og endte opp uten å få gjort noe. De føler seg svake og slappe, og ønsker (og trenger) å bli sterkere og få mer overskudd for å få en bedre hverdag. 

Det er helt klart et folkehelseperspektiv i dette, da økt trening og aktivitet gir oss så utrolig mange helsefordeler. Jeg ønsker å minke oppholdet borte fra trening ifbm svangerskap og fødsel.

Derfor har jeg videreutdannet meg innen trening av gravide og etter fødsel. Jeg har mange års erfaring med trening av gravide.

Jeg utviklet en rekke ferdige treningsprogrammer, som er enkle å kjøpe og laste ned, der man får øktene inn i egen app. Jeg tilbyr også premiumproduktet online coaching, der man får individuelt tilpasset treningsprogram og coaching over nett, med kontinuerlig oppfølging. 

Dessuten har jeg PT 1-1, samt mammagrupper for trening etter fødsel.