Eksamen og Crossfit Open!

Når det kommer til rutiner, er det noe som ikke er så veldig typisk i huset vårt, med hver vår turnus, med barn i turnus, jeg med min trener-bizzniss osv. MEN uansett hvor lite rutine vi har, er fredagene magisk. Selv de ukene man skal jobbe helg, er fredager liksom litt ekstra magisk. Og denne fredagen her er intet unntak. For selv om klokka i skrivende stund bare er 13:00, har iallfall min fredag virkelig innfridd.

For det første, så startet jeg tidlig med et par pt timer og ble ferdig med jobb tidlig. Det er digg. Jeg elsker å ha pt timer og hjelpe folk med trening, men jeg er også sykt glad i tid med familien min; så en kombinasjon her er viktig for meg. Selv om man elsker jobben sin, er det alltid deilig å bli ferdig!

For det andre, så er første Crossfit Open økt unnagjort! I år har jeg ikke meldt meg på, men jeg blir jo med å kjører øktene sammen med de andre på dagens økt uansett. Iallfall etter evne. Dagens var helt super;
15 min TimeCap;
10 runder for time,
8 ground to overhead (29 kg for jenter)
10 bar facing burpees.

Jeg valgte å kjøre powerclean&jerk, siden det blir lavere belastning enn snatch. Tar kanskje litt lengre tid, men i mitt tilfelle gjør ikke det så mye. Barfacing burpees går fint det også, der jeg tar imot med knærne.

Jeg jobba jevnt igjennom, og mangla vel 6 reps fra å gjennomføre innen timecap på 15 min. Jeg har som mål å ikke bli så sliten at jeg må «legge meg ned» når jeg er ferdig, altså intensiteten min er på rundt 15 på borgs skala og jeg klarer å oppfatte ting rundt meg, svare om noen prater, etc. Og sånn var det på dagens økt også. Sykt digg å ha det unnagjort, selv om jeg ikke er påmeldt i år.

615E101D-6439-4FFE-B0CD-16AB36FF0E3C

Og det tredje, som vel er enda viktigere.. Jeg bestod eksamen i MammaMage-sertifiseringen! Det var en gjennomføring av en «magesjekk»; diastasje-sjekk, og komme med øvelser til riktig aktivering av magen, og gi øvelser og ha en plan videre for hvordan hun skulle trene seg opp. Dette ble sendt inn for en uke siden, og idag hadde jeg muntlig eksamen over nett. Det gikk sweet! Så da er det en ting til som er  unnagjort, og det er virkelig verdens beste følelse.

Jeg må jo bare si at komboen av MammaMage-trening og CrossFit er utrolig spennende. I en idrett som kan stille høye krav, er det å være sterk innenfra viktig. Mange unge mennesker tiltrekkes av treningsformen, og da blir svangerskap/fødsel og trening en naturlig del over tid. Dessuten har det gitt meg masse mer kunnskap om funksjon og trening av kjerne og bekkenbunn, som ikke bare relateres til svangerskap/fødsel, men som kan være relevant for veldig mange i andre grupper enn det også.

Siste punkt for min fine fredag, er at vi begge har fri, og kan bruke tid sammen. På sånne dager sitter jeg ofte å pludrer litt med prosjektene mine og har vel litt konstant hjemmekontor, og han har sine egne prosjekter han også, som han pludrer med (i skrivende øyeblikk; Lego technic). Da skjer det etter våre egne premisser, og vi kan likevel være sammen.

6A17E385-1ECC-4B55-8525-2AC93AF9C61B.JPEG

(Er vel helt vanlig å ha en liten lekehest liggende på bordet når man sitter å jobber?)

Det var rett og slett et lite innblikk i det jeg ser på som en veldig god og fin fredag. Forutsetningene for at jeg kan ha det sånn som jeg vil ha det (iallefall noen dager), er planlegging, arbeid underveis og valg jeg gjorde for mange år siden.

Så da ønsker jeg dere også en superfin fredag og helg (med eller uten jobb), og håper det blir gjort mange gode valg som man kan høste av i fremtiden 🙂

FLERE INNLEGG

Få gode tips rundt trening og kosthold

Filmliste

I sommer lagde jeg en liste over filmer jeg/vi synes barna må se før de flytter ut 😉 jeg fikk mye respons på insta med...
bb4ca466-a32f-4472-8791-820f7d88101d

Hva skjedde med brannjobben?

Det har vært lite sånt her fra meg i det siste, og det er fordi jeg… SA opp.  OK – sååå hva skjer med det?...
6E9D01BA-A003-4188-8ECF-3C76EC0EFB2E

Crossfit + graviditet = sant

Er det en ting jeg synes er spesielt viktig, så er det trening i forbindelse med svangerskap og fødsel. Det er så mange damer som kommer til...

Meld deg på

Få siste treningsnytt og tilbud rett i innboksen din.

Meld deg på nyhetsbrevet