Hva er meningen med ditt liv?

Shit, store ting å tenke på. Det trenger ikke å være hele den universielle eksistensen du skal tenke på. Men nettopp hva er viktig for deg?

De siste åra har jeg selv jobbet mye med dette. Jeg var på et sted der jeg ikke hadde det bra, og tenke til tider at «jaja thats life». En trist tanke, og ganske unødvendig tanke.

I 2014 tok jeg mentaltrener sertifisering hos Raw, og da begynte tankearbeidet for fullt i mitt hode. Jeg har alltid vært ganske «mentalt sterk» – jobbet hardt og gjort «smarte» valg. Men til tider kanskje litt for hardt, og litt for mye på bekostning av meg selv. Det å finne ut hva mine verdier var – eller, å realisere dem, var en dealbreaker for meg.

Jeg har siden da jobbet mye med utvikling av mitt eget hode og egne tankesett. Det har vistes litt i andre ting jeg har skrevet. Men hovedessensen i det hele er;

Hvem er du? Hva er viktigst for deg i ditt liv? Hva skal verden sitte igjen med etter deg?

Det trenger ikke være «stormannsgalskap» her akkurat. Hva vil du tenke på når dine siste dager har kommet? hva vil folk si om deg i begravelsen din?

Jeg tenker at jeg skal være der. Jeg skal være der først og fremst for familien min, barna mine, samboern min. Jeg skal være tilstede og til å regne med. Og også for kundene mine.

Jeg skal vise barna mine at det er arbeid, innsats og riktige overveide valg i tråd med deres verdier er det som vil gi dem det livet de ønsker seg. Man får ikke ting ferdig levert. Man må jobbe for det. «Jeg jobbet» vil Chris ha på sin gravstein, hehe.

FLERE INNLEGG

Få gode tips rundt trening og kosthold

Filmliste

I sommer lagde jeg en liste over filmer jeg/vi synes barna må se før de flytter ut 😉 jeg fikk mye respons på insta med...
bb4ca466-a32f-4472-8791-820f7d88101d

Hva skjedde med brannjobben?

Det har vært lite sånt her fra meg i det siste, og det er fordi jeg… SA opp.  OK – sååå hva skjer med det?...
6E9D01BA-A003-4188-8ECF-3C76EC0EFB2E

Crossfit + graviditet = sant

Er det en ting jeg synes er spesielt viktig, så er det trening i forbindelse med svangerskap og fødsel. Det er så mange damer som kommer til...

Meld deg på

Få siste treningsnytt og tilbud rett i innboksen din.

Meld deg på nyhetsbrevet