Min første vikarvakt

I høst var jeg på vikar-opptak i Nedre Romerike brannvesen. Siden jeg kommer fra distriktet selv (vokst opp på Holumskog i Nittedal, gikk på videregående i Lillestrøm), så har jeg jo liksom en liten kjærlighet for området. Så jeg synes det er supergøy at jeg fikk jobb som tilkallingsvikar her.

I dag hadde jeg min første vakt med opplæring, på Nittedal brannstasjon. De har jo sine egne rutiner og veiledninger, så det var fint å få sette seg inn i det før jeg går på ordinær vakt. Vi brukte dagen på å se på utstyret, legge utlegg, se på rutiner osv.

Og gjett om ikke lokalavisa Varingen fikk det med seg 😉 Så da ble det jo sak om det også, da. (Bildet øverst her er fra den saken)

Dagens absolutte høydepunkt var likevel at en av gutta jeg skulle jobbe med – er en kompis fra barneskolen! Det var ekstra stas! Han har «hjulpet» meg masse underveis i prosessen da jeg jobba for å bli brannmann, og har stått på sidelinja og heia. Jeg er så takknemlig for hjelpa, og det ble jo litt ekstra kult å ha første vakta sammen med han!

«Skal du bytte over til NRBR?» får jeg spørsmål om – og nei jeg har ikke søkt fulltidsjobb hos dem nå, jeg er fremdeles hos Follo og trives sååå godt der! Og jeg trivdes veldig godt på vakt i dag og er spent på når jeg får mine neste vakter. Jeg tror den komboen her kan bli skikkelig bra og lærerik.

Og for dere som ikke helt henger med på åssen alt dette funker; alle brannvesen er egne «bedrifter», om man vil flytte på seg må man igjennom fullt opptak når brannvesenet har stillinger å lyse ut. Man kan ikke bare flytte over. NRBR har i disse dager opptak for fulltidskonstabler, og denne gangen sitter jeg på sidelinja og heier på og coacher venner som prøver seg!

FLERE INNLEGG

Få gode tips rundt trening og kosthold

Filmliste

I sommer lagde jeg en liste over filmer jeg/vi synes barna må se før de flytter ut 😉 jeg fikk mye respons på insta med...
bb4ca466-a32f-4472-8791-820f7d88101d

Hva skjedde med brannjobben?

Det har vært lite sånt her fra meg i det siste, og det er fordi jeg… SA opp.  OK – sååå hva skjer med det?...
6E9D01BA-A003-4188-8ECF-3C76EC0EFB2E

Crossfit + graviditet = sant

Er det en ting jeg synes er spesielt viktig, så er det trening i forbindelse med svangerskap og fødsel. Det er så mange damer som kommer til...

Meld deg på

Få siste treningsnytt og tilbud rett i innboksen din.

Meld deg på nyhetsbrevet