Trening og babyhverdag i uke 7

Da var det mandag igjen, og dermed er enda en uke forbi! Og vi har hatt en sååå fin uke, i uke 9. I skrivende stund ligger lille frøken bøllefrø ved siden av Chris i sofaen og sover. Og det er vel stikkord nå for tiden.

Helgen etter jeg skrev innlegget om vanskelige tider, roet lillefrøken seg. Så livet er rett og slett litt annerledes nå, enn da 🙂 Denne uka har inneholdt masse kos og ro, og det har vært veldig deilig.

Noen punkter har jeg fra denne uka;
Sykdom. Forkjølelse! Mandag forrige uke ble vi begge to forkjøla. Det er ikke verdens undergang, men det på toppen av litt søvnmangel gjør at man liksom blir enda litt mer zombie enn man var fra før av. (selv om frøken er rolig våkner hun hver 1,5-3 time hver natt for å spise).

Alenekvelder med 3 barn! Siden han også jobber turnus, hender det (ganske ofte) at barna og jeg er alene på ettermiddag og kveld. Før har jeg ikke tenkt så mye over det, men med en liten baby på slep så merkes de alenekveldene ganske så godt. Med kjøring og levering, venner hit og dit. Hverdagen min er liksom ikke «min», men som disponibel for dem. Og vi har ikke mange aktivitetene å kjøre til heller, ifht mange andre jeg kjenner. MEEEN det er jo bare en glede å få serve disse små, så det er bare å sette på smilet 😉

Vippe- og brynfiks hos Grefsen hudpleie!

Garasjegym i funksjon! Vi brukte mye av uke 6 på å fikse der ute, så vi fikk fullt utbytte på øktene i uke 9! Spesielt da på gruppetimene og PT timene jeg har der ute 🙂

DSC02266DSC02285

Njie leveranse! DET er høydepunkt det 🙂

DSC02407
Nyhet fra Njie! Dette er reklame. 

Ella 2 mndr!

DSC02324

Valentines! Fredagen var det jo valentine. Han jeg bor med er ikke sånn syyyykt romlemantisk av seg for å si det sånn, så jeg har jo selvfølgelig nevnt underveis i uka at det eier valentine på fredag. Jeg er ganske sånn gavemenneske som elsker å gi bort gaver, så jeg hadde jo såklart funnet valentine gaver til hele familien. Ikke store ting, men bare en liten ekstra oppmerksomhet å våkne til på fredag morgen, et minne de husker. Men! denne valentinesdagen fikk tilogmed jeg en liten gave! Et verktøyskrin med mitt eget verktøy i.

IMG_7316

Bakgrunnen for det er; 1. alt verktøyet vårt ligger i garasjen, og det synes jeg er sykt irriterende. Å måtte gå ut dit bare for å hente et skrujern liksom. Så jeg har lagt inn ønske om at noe av verktøyet burde ligge inne i huset, sånn at det er lett tilgjengelig. Jeg fikk umiddelbart et flatjern, ei tang og en hammer til å ha her inne. Og nå også mine egne greier i egen verktøykasse. 2) Han syns jeg roter i hans verktøy. Så når jeg da må ut i garasjen for å hente noe, så kan det hende jeg ikke alltid husker hvor det var plassert, og dermed legger det på «feil plass». Det blir jo såklart han irritert over. Så da ordna han det sånn at vi har hvert vårt, haha. (og 3., han syns jeg noen ganger tar ting litt «lettvint» når jeg henger opp ting på vegger, og han er dermed ikke alltid imponert over resultatet.. så VATER var vel noe han virkelig synes jeg burde ha lett tilgjengelig).

Helg med venner! Med middag hos gode venner på lørdag og vaffelkveld med noen andre gode venner på søndag ble det en sosial helg.

Videre til treningen min denne uka, så har ikke det vært helt på topp siden jeg ikke har vært i form. Men 4 økter er helt greit det også 🙂

Ifht vektene jeg løfter, så skriver jeg ikke det opp fordi det er ikke så viktig. Disse ukeplanene mine kan gjerne brukes til inspirasjon til egen trening og eget treningsoppsett, og da spiller det ingen rolle hva jeg løfter 🙂 Stort sett er det så tungt jeg klarer på gitte reps, med kontroll og teknikk. Jeg skriver alltid opp set x reps.

Mandag – garasjen
Styrke + litt intervaller
a. 6x 2 power snatch + 2 overhead squats,
b. Pushpress, 5×1, til dagens tyngste (på sånne kjører jeg til «tyngste med kontroll», og med kontroll vil si 1) magespenn, 2) bekkenbunnkontroll (trekke opp og inn). Så skuldrene hadde nok klart mer, men det handler ikke bare om dem i en sånn øvelse som dette.
c. 5×5 Back squat til box (til box for å stoppe Range of motion og hindre bekkentilt).
d. Intervaller;
3 min på, 1 min pause,
sykle 500 m,
amrap resten av tiden;
3 singel arm db clean + 3 db squats

Det var en god økt på formiddagen. På ettermiddagen kom halsvondt og tett nese, og forkjølelsen var i gang.

Tirsdag – her  var jeg bare i dårlig form, så jeg droppa å trene.

Onsdag
Da ble det nok en garasjeøkt, følte meg i litt bedre form etter hviledag på tirsdag.

a. 7×5 Benkpress

b1. 6×6 Bulgarsk utfall
b2. 5×2 Pushpress

c1. 4×8 Strict press
c2. 5×5-6 Strict pullup

d. Metcon 20 min;
Amrap 5 min;
6 dumbbell pushjerks
8 hanging kneetucks
8 cals på sykkel

rett over på
5 min amrap (denne ligger på insta)
10 db snatches
10 db reverse lunges
10 burpees

Det var en skikkelig god økt!

 Torsdag
Formen var litt laber igjen, så det ble en enkel styrkeøkt i garasjen her, sammen med Chris.

a1. 4×10 Enarms roing
a2. 4×10 markløft

b1. 4×8 Box back squats
b2. 4×8 Biceps curl med dubbells
b3. 5×6 Strict ring dips

c. 7×5 benkpress.
Thats it!

Fredag var jeg og Ella borte hele formiddagen på et nytt prosjekt, og på ettermiddagen var jeg sliten og i litt dårlig form, så det ble hvileeedag.

Lørdag hadde jeg tenkt å bli med på økt på Crossfit Oslo, men formen var ikke helt på topp, så trente styrke istedenfor pusting.

a1. 5×5-6 Strict pullup
a2. 5×6 strict ring dip

b1. 6×3 pushpress
b2. 4×10 markløft

c1. 4×8 enarma roing med dumbbell
c2. 4×8 biceps curl
c3. 8×4 benkpress

d1. 4×10 bulgarsk utfall
d2. 3×12 strictpress med dumbbells.

Så tok jeg og baby en liten kaffe-tur mens Chris trente litt til.

DSC02365

 Søndag ble hviledag igjen, siden jeg hadde ligget hele natta å hosta som en gal. Med litt planer på ettermiddagen, ble derfor formiddagen til søvn.

Så en helt ok treningsuke, mye bra på styrkefronten, og to gode kondisøkter, skal jeg si meg fornøyd med selv med sykdom på gang.

Ønsker du å få hjelp med ditt eget treningsprogram, så send meg en melding. 🙂

FLERE INNLEGG

Få gode tips rundt trening og kosthold

Filmliste

I sommer lagde jeg en liste over filmer jeg/vi synes barna må se før de flytter ut 😉 jeg fikk mye respons på insta med...
bb4ca466-a32f-4472-8791-820f7d88101d

Hva skjedde med brannjobben?

Det har vært lite sånt her fra meg i det siste, og det er fordi jeg… SA opp.  OK – sååå hva skjer med det?...
6E9D01BA-A003-4188-8ECF-3C76EC0EFB2E

Crossfit + graviditet = sant

Er det en ting jeg synes er spesielt viktig, så er det trening i forbindelse med svangerskap og fødsel. Det er så mange damer som kommer til...

Meld deg på

Få siste treningsnytt og tilbud rett i innboksen din.

Meld deg på nyhetsbrevet