Treningsøktene i uke 1, og vår tredje uke i barsel

Dette har vært en veldig god uke! I barseltiden med de små er det ikke så lett å få noen rutine. Selv om min hverdag er veldig variert, har jeg rutine på det meste. Når jeg står opp, når jeg legger meg, arbeidsperioder, treningstider osv. Dette sklir jo heeelt ut nå, og jeg er ikke superfan av det. Så jeg prøver så godt jeg kan å skape noe rutine i hverdagen nå. Feks prøver jeg å stå opp 08:00, spiser frokost og pumper til melkebanken. Være på trening 10:00, og hopper i dusjen med en gang jeg kommer hjem, og så spiser lunsj.

Vi har vært så heldige å ha fått ha Chris hjemme sammen med oss i 3,5 uke. Siden vi begge har turnus, har jeg litt sånn «innebygd» at når vi begge har fri, skal jeg ikke jobbe så mye. Så når han har vært hjemme sammen meg hele tiden, har jeg ikke fått gjort så mye som jeg normalt hadde gjort – vi har heller sett på TV! Så på en måte skal det bli litt godt å få «hverdagen» i gang imorgen når han skal på jobb igjen, selv om jeg også «gruer»  meg (eller er nysgjerrig på??) til å skulle gjøre alt alene. Han er så flink til å avlaste meg og ta sin del av arbeidet med lillemor, og det er så koselig å se dem sammen og å se han finne ut av ting. Så det er litt både og følelse med å få hverdagen vår i gang, rett og slett.

DSC01702DSC01812DSC01821

Vi har også vært på helsestasjonen en tur (helsesøster var på hjemmebesøk i jula), og lillemor skyter opp i vekt. Fra 2600 -> 2800 -> 3180 -> 3350. At ammingen går fint er jo en veldig stor lettelse; det er jo nesten som en jobb man bare kan «hoppe over» når det går av seg selv.

Det gjør det også lettere å få trent (og få gjort ting generelt), og tilbakeblikket for treningen i uke 1 er ganske bra.

Mandag 

a. 4 runder;
Ring Row 3×10
Bulgarsk utfall 3×8 med 20kg stang
Nordic 4×6
Pullups strikk 4×10

b. Frontbøy, 4×8 5 sek ned, lett vekt

c. Metcon, 12 min
12 box stepups
6 thruster 15kg
6 burpee over bar uten hopp 

FB1D3CAD-B891-461F-8537-DD2E27EB735F
AmmeBH fra Born primitive 😀

Tirsdag 

a. Her ble det dagens wod, som passa meg bra med 3×10 min amrap’s;
1: Max rep power clean
https://youtu.be/xVTLBrwpYFs


2: cindy; 5 pullups + 10 pushups + 15 air squats. Jeg gjorde pushups mot en kasse her.
3: Max rep sykkel calories.

b. Hipthrust 3×8

Onsdag 

a. Snatch 5×3 rep ganske lett.

b. Backsquat 4×8 rep
Pullups 4×6-10 rep, med strikk
Pushups 4×6-10 rep

c. Enarms roing 13×10 rep
Hspu 3×6 rep

d. Hvert 3 minutt i 15 min (5 runder)
2 min bike erg cals,
3 bar muscleups med tykk strikk

Torsdag 

Her kjørte jeg dagens endurance økt «alene», ikke på time men sammen med en treningsvenninne også med baby 🙂 jeg gjorde om litt på økta så den passa meg / oss litt bedre nå i post partum, tok bort dobleunders feks, og jeg sykler fremdeles istedenfor roing (pga diastase).

Amrap 12 min:
6 Strict knee tucks
12 Single Arm Dumbbell Hang Power Cleans
24 Air Squats

Amrap 12 min:
12 Bike Calories
12 Alternating Reverse Goblet Lunges
12 Dumbbell Snatches

Amrap 12 min:
20 Burpee-to-Plates
30 Bumper Plate Ground-to-Overheads
20 kettlebell swing

Fredag 

A. Markløft : 3-3-3-3

B. 3 runder, 1:30 per stasjon;
Push Jerk
Box Step-up
Bike Calorie
Rest 1:30

C. 3 runder
Ettbens hipthrust, 10 rep
Ring Y, 10 reps
Pushups, 6-10 reps 

På kvelden gikk vi en times trilletur 🙂

Lørdag 

Partnerøkt sammen med Chris! Er en liten stund siden sist vi var på team sammen, så dette var gøy!

Amrap 13 min:
3 Power Cleans
4 Pull-ups
5 Bar Facing Burpees

Amrap 13 min:
1 pullup
2 kneetucks
3 Front Squats

Og, på kvelden gikk vi en times trilletur 🙂

Søndag – hviledag! Vi har hatt noen veldig gode dager med noe form for «rutine» – men natt til i dag var lillemor urolig stort sett hele tiden, så vi falt ut av rutine og rett ned på sofaen 😉 Var helt greit egentlig, etter veldig mange dager på rad med trening. Hvile er viktig det også. 

9158FD86-2283-4C5F-93F7-A35DDA27684B

Det fungerer veldig fint å bevege kroppen nå selv om jeg ikke er forbi de 6 «gyldne» ukene. Føler man seg klar, så går det fint. Men det skal ikke være noe press. Det jeg gjør, trenger ikke du å gjøre. Men har du lyst til å trene, så gjør det! Fra februar av setter jeg opp PT i  gruppe for de som vil komme i gang med trening etter fødsel, mer om det kommer i innlegg imorgen 🙂

FLERE INNLEGG

Få gode tips rundt trening og kosthold

Filmliste

I sommer lagde jeg en liste over filmer jeg/vi synes barna må se før de flytter ut 😉 jeg fikk mye respons på insta med...
bb4ca466-a32f-4472-8791-820f7d88101d

Hva skjedde med brannjobben?

Det har vært lite sånt her fra meg i det siste, og det er fordi jeg… SA opp.  OK – sååå hva skjer med det?...
6E9D01BA-A003-4188-8ECF-3C76EC0EFB2E

Crossfit + graviditet = sant

Er det en ting jeg synes er spesielt viktig, så er det trening i forbindelse med svangerskap og fødsel. Det er så mange damer som kommer til...

Meld deg på

Få siste treningsnytt og tilbud rett i innboksen din.

Meld deg på nyhetsbrevet