Uke 5 – vår 7. uke med Ella – og vår mest slitsomme uke til nå

Lovlig sent her, men sånn harre bare blitt 😉

Mange fikk med seg innlegget for en uke siden med alt sytet mitt 😉 Vel, dette har vært den mest utfordrende tiden hittil. Og man blir rådvill og nesten desperat når det bare er skriking. Mammahjertet dør liksom litt. Når det da endelig blir ro, er det gjerne med henne i armene, og det er liksom ikke da man legger fra seg den babyen, haha.

Forrige uke hadde 2 ganske rolige dager, så vi har fått gjort litt av våre vanlige ting også (eller, våre permisjons-vanlige-ting). Men som sagt – da ligger hun oppå en av oss, og mye tid går på bare dette.

Treningen har selvsagt vært «skadelidende» under dette, men det har ikke egentlig vært noen krise. Jeg er fremdeles fornøyd med å bare få trent. Det er viktig for hodet mitt å få gjort de øktene jeg gjør, så jeg verdsetter dem høyt.

Her er øktene jeg fikk gjort forrige uke;

Mandag

4x 10 rep av;
Utfall bulgarsk
Hipthrust
Brystpress med dumbbells

Flies 4×10, 10kg
Ring kipp 3×5

4×1 Strict ring MU + 2 ring pullups

Ring MU 2×1
Handstand pushups 4×8
Handstand walk, 3×15-20 meter unbroken.

Tirsdag – hviledag / babystyredag

Onsdag
Her ble vi begge med på dagens time på CF igjen.
A1. Deadlift : 2-2-2-ME 93% -> Jeg kjørte 5×8 rep på mye lavere vekt enn 93%
A2. Strict Handstand Push-ups : 5-5-5-5-ME.

B. 3 rounds, 1 min per station, of:
Overhead Squat, 20 kg
Rest 15 secs
Strict Pull-up
Rest 15 secs
Hang Power Snatch, 20 kg
Rest 15 secs
Double Under -> bytta ut denne  med utfall bakover mens jeg styra med å trille barnevogna
Rest 15 secs

Etter timen kjørte jeg benkpressprogrammet mitt.

Resten av dagen gikk til å fikse på badet vårt hjemme (kommer snart mer om det:)), og 6 timer babygråt.

Torsdag

Det ble hviledag her, etter onsdagens heftige runde. Vi var på helsestasjonen, og resten av dagen sov vi, mer eller mindre.

Fredag

Som regel er formiddagen relativt grei med frøken mini, så igjen fikk jeg en god økt!

A. Sirkel;
– 8 Box squats
– 10 enarms roing mot benk
– 10 roing i ringer

B. Amrap 12 min:
16 Single Arm Dumbbell Hang Squat Cleans
Single Arm Dumbbell Overhead Walking Lunge, 16 m
8 pullups / 8 situps (kjørte en runde med 8 pullups, deretter neste med 8 situps – totalt ble det 5 runder, dvs økta ga meg 16 situps).

Lørdag

Partnerøkt med Chris!
Amrap 25 min:
25 Hang Snatches
25 Pull-ups
25 Push Jerks
25 Wall Balls
25 Deadlifts
25 Bar Facing Burpees

Gøy økt! Kjører på lette vekter fremdeles, og fokuserer på tempoet igjennom øvelsene. Vi deler opp ca likt, men om en trenger mer pause, så fortsetter den andre. Det er liksom ikke så farlig om man gjør alt helt likt, så lenge begge blir happy med økta er det det viktigste.

Søndag – styrkedag!
Her ble det benkpress, skråbenk, skulderpress, pullover, bulgarske utfall, armhev – godøvelsene! Bare sånn kosedag, haha. Minimor var ute på trilletur med en av sine fire bestemødre, så det ble en chill og fin økt!

 

Ellers begynner garasjegymmet å ta seg enda mer opp, og planen er å trene litt mer der fremover siden frøken fryd blir mer krevende. Å trene hjemme er jo virkelig det aller enkleste.

FLERE INNLEGG

Få gode tips rundt trening og kosthold

Filmliste

I sommer lagde jeg en liste over filmer jeg/vi synes barna må se før de flytter ut 😉 jeg fikk mye respons på insta med...
bb4ca466-a32f-4472-8791-820f7d88101d

Hva skjedde med brannjobben?

Det har vært lite sånt her fra meg i det siste, og det er fordi jeg… SA opp.  OK – sååå hva skjer med det?...
6E9D01BA-A003-4188-8ECF-3C76EC0EFB2E

Crossfit + graviditet = sant

Er det en ting jeg synes er spesielt viktig, så er det trening i forbindelse med svangerskap og fødsel. Det er så mange damer som kommer til...

Meld deg på

Få siste treningsnytt og tilbud rett i innboksen din.

Meld deg på nyhetsbrevet