Bli mer komfortabel – lær deg mer om kosthold – bli en råere deg! Dette er for deg som er gira på å bli en bedre seg selv, sterkere mentalt og i å ta gode valg for en selv, få rutine på treningen og støtte og veiledning gjennom hele perioden.  

30 min om dagen, 6 dager i uka, i 6 uker.

  • 3 dager med 30 min hjemmetrening
  • 1 dag med kostholds-opplegg
  • 1 dag med mental trening (basert på idrettspsykologi)
  • og 1 dag med en follow-up call.

.. alt inn i et eget område i min nye complete training app!

Målet er å lære mer om kosthold for å bedre egne vaner, og lære seg å bruke tankene/mentale verktøy, for å bli en «råere» deg selv. Komme i gang med trening og starte på en endring du faktisk at tid og mulighet til å kunne fortsette med på egenhand. 

I løpet av ukene er det ulike temaer innenfor kosthold, der hensikten er å gi deg mer informasjon om maten vi spiser, og få deg til å skape gode vaner du kan beholde videre. Det er nytt tema hver uke. Det samme gjelder mental treningen. Dersom du synes det blir «mye», kan du alltids gå tilbake, for alt sammen blir liggende i appen så du kan plukke det opp igjen og få oppfrisket alt sammen. 

Det er også mulig med et followup program videre etter 6 uker. Der er det 1 dag mindre i uken med opplegg (annenhver uke mental trening og kostholdsopplegg, kontra hver uke i 6 week challenge).