Bli med på workshop om trening under og etter svangerskap!

Vil du vite mer om trening underveis i svangerskapet, og/eller etter fødsel? Jeg setter opp to workshops om nettopp dette!

Trening under graviditet:
Lørdag 26. oktober 12:00-15:00 på Crossfit Oslo. Det blir teori om trening og svangerskap (basert på forskning), og praksis av noen relevante øvelser, samt hvordan du enkelt kan sette opp treningen din/hva du bør prioritere. Tilpasning/endring av idretter/crossfit vil også være tema.

Dette passer for dere som planlegger graviditet eller er gravid, og selvsagt kan partneren bli med  for å kunne være en god støttespiller underveis. Aksept og kunnskap om trening basert på forskning kan være en god støtte underveis i svangerskapet. Denne workshopen vil også være relevant for PTer som ikke har så mye kunnskap om dette fra før av. (dette er ikke basic-ting fra PT utdanning, så dette er veldig relevant for dere som trener kvinner gjennom svangerskap).

Pris: 900kr.
Påmelding her! (under kurs)

Trening etter gravididet og fødsel:
Søndag 27. oktober kl 09:00-12:00. Her vil det igjen være teori om kroppen (litt om hva som skjer underveis i fødselen og hvordan den er i etterkant), og praktiske øvelser – også helt fra dag 1 etter fødsel. Her vil også et forslag på oppsett av trening være med, samt tilpasning av crossfit/gruppetimer.

Denne workshopen er relevant for gravide som ønsker å forberede seg for tiden etter fødsel, og for mammaer som har født og vil komme igang på en trygg måte. Pappaene kan gjerne bli med på lik linje som på workshopen for gravidtrening, i likhet med PTer som ønsker mer kunnskap enn man får på PT utdanningene om dette temaet.

Pris: 900kr.
Påmelding her! (Under Kurs)

Del gjerne med andre slik at vi kan dele av med god informasjon rundt disse temaene, som kan hjelpe kvinner til en enda bedre helse og bedre livskvalitet!

Obs! Dette er for alle gravide, ikke bare for allerede-trenende. Det blir ikke noe hardkjør trening på noen av workshoppene, kun gjennomgang av øvelser/teknikker. Det er helt trygt for alle å delta.

Har du spørsmål, send meg en mail på [email protected]

FLERE INNLEGG

Få gode tips rundt trening og kosthold

Filmliste

I sommer lagde jeg en liste over filmer jeg/vi synes barna må se før de flytter ut 😉 jeg fikk mye respons på insta med...
bb4ca466-a32f-4472-8791-820f7d88101d

Hva skjedde med brannjobben?

Det har vært lite sånt her fra meg i det siste, og det er fordi jeg… SA opp.  OK – sååå hva skjer med det?...
6E9D01BA-A003-4188-8ECF-3C76EC0EFB2E

Crossfit + graviditet = sant

Er det en ting jeg synes er spesielt viktig, så er det trening i forbindelse med svangerskap og fødsel. Det er så mange damer som kommer til...

Meld deg på

Få siste treningsnytt og tilbud rett i innboksen din.

Meld deg på nyhetsbrevet