Bootcamp-trening på Høybråten

Rett og slett litt info om Høybråten-treningene!

Siden i vår har jeg hatt faste bootcamptreninger på Høybråten. Dette er «funksjonell trening» som passer for alle, og er ment som et tiltak for at faktisk alle skal kunne være med å trene og komme i form. Lokalt, lavterskel og moro! Vi justerer øvelser underveis, slik at det blir tilpasset den enkelte. Både tyngre, lettere varianter, eller helt andre muskelgrupper om noe er vanskelig (feks frozen shoulder, kneproblemer etc som må tas hensyn til). For dere som virkelig er i god form og ønsker en utfordring, så er det også mulig, da jeg alltid har noen smarte øvelser på lager 😉 Dette er egentlig utendørs crossfit! Jeg har en plan utover sesongen på øvelser og opplegg, slik at det er gjennomtenkt med resultater i bakhodet. Likevel er det dropin-basert, som vil si at vi alltid er åpne for nye folk. Man må ikke ha vært på forrige trening for å komme på neste 🙂

Det er ingen fast dag, da jeg jo jobber i turnus – men, jeg prøver å holde mandager og torsdager ganske fast, og når mandagen utgår, blir det tirsdag istedet.

For å være med, kan man enten finne vipps-butikken min Helene Vabø Thorsen og betale «bootcamp dropin» 80kr via den, eller melde seg på via PTX-appen; https://getptx.com/trainers/035e2641-57ea-40c7-ac7b-578e6319d633

Om du ønsker mer info om dette, eller har noen ønsker til treninger, send meg en mail på [email protected].

 

 

FLERE INNLEGG

Få gode tips rundt trening og kosthold

Filmliste

I sommer lagde jeg en liste over filmer jeg/vi synes barna må se før de flytter ut 😉 jeg fikk mye respons på insta med...
bb4ca466-a32f-4472-8791-820f7d88101d

Hva skjedde med brannjobben?

Det har vært lite sånt her fra meg i det siste, og det er fordi jeg… SA opp.  OK – sååå hva skjer med det?...
6E9D01BA-A003-4188-8ECF-3C76EC0EFB2E

Crossfit + graviditet = sant

Er det en ting jeg synes er spesielt viktig, så er det trening i forbindelse med svangerskap og fødsel. Det er så mange damer som kommer til...

Meld deg på

Få siste treningsnytt og tilbud rett i innboksen din.

Meld deg på nyhetsbrevet