Gjør trening ENKLERE med min online treningsportal

Jeg VET at det kan være vanskelig både å komme i gang med trening – og å opprettholde treningsvanene over tid. Jeg har jobbet med nettopp dette i over 16 (!!) år! Nøkkelen jeg oppdaget, var at om treningen er GØY, LETT TILGJENGELIG, ENKEL, OG.. MONITORERT(!) så var det høyere gjennomføringsrate!

Derfor…

..Lanserte jeg min nye online treningsportal for et par mndr siden, proppfull av innspilte treningsøkter på alt fra 9-50 minutters varighet, fordelt mellom styrke, kondis, med og uten utstyr +++. Det er et online community der man kan legge inn bilder etter økter, kommentere økter og heie på hverandre! Øktene er enkle å justere, så alle kan være med, uavhengig av nivå. Her kan man altså vise at man er med og gjør økter, på liveøktene har vi chat tilgjengelig til alle mulige spørsmål, osv!

Du får;

✅Liveøkt HVER uke
✅ 3 nye videoer HVER uke
✅ Handstand walk skolen hver mandag
✅ Webinar/ Q&A om gravid og post partum trening
✅ Online community!
✅Tren fra 9 min også lenge du vil!
✅ Mix & match økter som du vil
✅ Med og uten utstyr, DER DU ER!
✅ +++ bonuser!

Og… prisen din på dette, er kun 299kr i mnd! Uten bindingstid!

Registrer deg her; boon.tv/helenevabo – og nå kan du verve en venn så får dere begge en mnd med halv pris 🥳

«Jeg DIGGER virkelig denne treningsportalen!
Den gjør det enkelt å trene både hjemme og på ferie – enten ved å følge live-økter, eller se ferdig innspilte videoer. Liker at øktene er relativt korte slik at man kan mixe og matche ut fra både hvor mye tid man har, dagsform eller etter hva man har mest lyst til der og da 😁.
I tillegg er det helt supert at det er så mye variasjon i øktene! Man finner alt fra cardio-økter og styrkeøkter med eller uten utstyr – til slynge/ring-økter og kule gymnastics-økter 🤸🏻‍♀️
Helene er utrolig kunnskapsrik og har en rolig og tydelig framtoning som gjør det enkelt å få til øvelsene riktig. Dette er absolutt verdt hver en krone 😃👏🏼
«.
Kamilla Mikalsen, medlem fra dag 1!

FLERE INNLEGG

Få gode tips rundt trening og kosthold

Filmliste

I sommer lagde jeg en liste over filmer jeg/vi synes barna må se før de flytter ut 😉 jeg fikk mye respons på insta med...
bb4ca466-a32f-4472-8791-820f7d88101d

Hva skjedde med brannjobben?

Det har vært lite sånt her fra meg i det siste, og det er fordi jeg… SA opp.  OK – sååå hva skjer med det?...
6E9D01BA-A003-4188-8ECF-3C76EC0EFB2E

Crossfit + graviditet = sant

Er det en ting jeg synes er spesielt viktig, så er det trening i forbindelse med svangerskap og fødsel. Det er så mange damer som kommer til...

Meld deg på

Få siste treningsnytt og tilbud rett i innboksen din.

Meld deg på nyhetsbrevet