Noen uker av livet

Som alltid er jeg litt i sjokk over hvor fort tiden flyr. To-tre uker siden sist statusupdate, siden Life Happens.

Mye skjer på kort tid, likevel har det liksom ikke skjedd så sykt mye.

 • Vi er fortsatt i Corona-lockdown
  IMG_8094
 • Treningssentrene er stengt, og jeg får ikke hatt PT timer der. = er hjemme heeele tiden.
 • Derfor har det blitt online-livestream treningsøkter
 • Vi hadde en uke med hjemmeskole med barna, så en uke uten dem, og så en påskeferie med dem. («påskeferie»).
 • Vi har fiksa opp garasjegymmet med plater og maling
 • Vi (les: Chris) har fått opp trampolinekonstruksjonen så trampolina er good to go (og blitt brukt i en uke nå)
 • Frøken mini har blitt 4 mndr!
  DSC03121
 • Vi hadde dåp for 2 uker siden, en ganske spesiell opplevelse i disse corona-tider. Ingen andre i kirka enn oss, presten glemte å stille klokka og kom en time for sent, pianisten sang feil sang. En uforglemmelig opplevelse der, rett og slett. IMG_8076
 • Vi har vært igjennom enda et halvt døgn særdeles moden og voksen krangel med silent treatment fra begge sider (den typiske uenig om barneoppdragelse; jeg synes han kjefter for mye og han synes jeg tar for lite tak. Kjent sak dette her, eller hva?)
 • Mange gode treningsøkter!!
  IMG_8086

  DSC03229

 • Vårens store mål er oppnådd: Fått opp nytt navn på AS’et mitt og laget logo! (familiestress + kreativitet går ikke helt hånd i hånd i mitt hue iallfall)
 • Tre uker med verdens beste hjemmelaga speltgrøt om morgenen – med spelt fra Ousdal gård! IMG_8123
 • Starta opp med noe ute-PT igjen, inkl «mammagruppa»!
 • Vi (les: Chris, og elektrikern) har fått opp skikkelig lader til bilen så vi kan lade trygt og raskt (måtte jo da seif ha større strømkabel ut i garasjen, = trekke ny kabel og sånt = tar tid).
 • Vi har hatt mange solfylte varme dager, som har gitt TÆNNING mulighet i sofakroken på terrassen.
 • Dermed har jeg også fått meg PIGMENTBART. 🙁 Aldri hatt før.. Kommer det av alder, eller svangerskap/amming? :/
 • DSC03190DC508DEE-67B2-4947-9443-346FE6E9C687
 • Fikk pruta ned boliglånsrenta enda litt mer enn det kjiping-DnB først hadde gitt oss (DET var en god følelse).
 • Og, vi (les: Chris – igjen) har fiksa hageslangetrommel på veggen, ooog kalka plenen. Så nå er gartneriet i gang!

SÅ dagene går nå, jeg og vi finner på ting å gjøre, mens huset er like rotete som alltid. <3

Som jeg nevnte, har treningen vært bra. Jeg har delt opp litt mer, siden vi nå uansett bare er hjemme. Så jeg kjører 2-3 dager med delt økt; kondis for seg, og styrke for seg, formiddag og ettermiddag. Noen komboøkter og noen lengre kondis/crossfitøkter.

Å dele det opp, gjør at man får mer utbytte av det man trener. Kondis VS styrke kan gå litt utover hverandre, og burde ha minst 6 timer imellom. For de aller fleste, er det uaktuelt å trene flere ganger om dagen. Men å feks dele opp og kjøre 1 t styrke på morgenen, og så 30 min kondis på kvelden, kan være en ide dersom man har mulighet til det. (eller 45/45 feks). På dagene med hjemmeskole med barna syntes jeg faktisk det var enklere med to økter, for da passa en kort styrkeøkt mens de hadde fysak/»friminutt», og så tok jeg igjen kondisbiten på ettermiddagen.

Uka vi kommer til nå er med to barn mindre, og med mer jobbing på Chris. Jeg skal også ha litt fler PT timer ute, noe jeg gleder meg masse til. *snakke med folk!!*

Men så skal jeg også si at det har vært ganske deilig å være «påtvunget» ro og «permisjon» de siste ukene. Jeg er litt for «flink» til å ikke ta vare på meg selv, litt for «uflink» på å jage. SÅ det skal jeg ta med meg. Det har vært digg å kunne bare ta det litt chill også 😉

DSC03224

FLERE INNLEGG

Få gode tips rundt trening og kosthold

Filmliste

I sommer lagde jeg en liste over filmer jeg/vi synes barna må se før de flytter ut 😉 jeg fikk mye respons på insta med...
bb4ca466-a32f-4472-8791-820f7d88101d

Hva skjedde med brannjobben?

Det har vært lite sånt her fra meg i det siste, og det er fordi jeg… SA opp.  OK – sååå hva skjer med det?...
6E9D01BA-A003-4188-8ECF-3C76EC0EFB2E

Crossfit + graviditet = sant

Er det en ting jeg synes er spesielt viktig, så er det trening i forbindelse med svangerskap og fødsel. Det er så mange damer som kommer til...

Meld deg på

Få siste treningsnytt og tilbud rett i innboksen din.

Meld deg på nyhetsbrevet