Ny mammagruppe – fra 24. mars!

«Alltid god stemning på trening og godt tilrettelagt for de små ! Veldig god oppfølging under timen og utenom med «hjemmetrening». Øvelsene er varierte og det er fokus på bekkenbunnstrening og korrekt holdning, noe som er viktig etter svangerskap og fødsel. Jeg føler meg trygg og godt ivaretatt av Helene. Anbefaler timen til alle som har født!»
– Fra mammagruppe 1 – 

Mammagruppe 1 er snart ferdig med sine første 6 uker, og jeg planlegger nå en ny gruppe for ferske mammaer!

Dette er trening etter fødsel, som passer for dere som nettopp har født eller ikke har kommet i gang med trening etter fødsel enda. Vi kommer til å ha et 6ukers opplegg med 1 trening i uka. Det blir litt hjemmelekser mellom hver økt, som du får velge selv hvor mye eller lite du vil gjøre.

Denne treningen vil starte med litt «rehab»-preg over seg, da vi starter med å finne kontakt med muskulatur, og så øke belastningen progressivt derfra.

Denne treningen bidrar til å gi økt kontroll og kontakt med muskulatur som er vanskelig å få tak i i denne tiden. I løpet av de 6 ukene kommer vi over i mer «vanlig trening», slik at du får kommet deg opp på et nivå der du kan fortsette treningen når vi er ferdig.

Du kommer ikke til å få sixpack eller gå ned masse i vekt av dette (etter min mening er det langt fra det fokuset vi bør og skal ha post partum). Jeg vil hjelpe dere trygt i gang med å bevege kroppen på gode måter, i en fase der man ofte er usikker.

Vi får heller ikke trent en eventuell diastase sammen ila disse ukene; diastasen kommer til å «gro sammen» ila de første 8 ukene etter fødsel uansett. Ikke alle får den helt sammen, noen tar lenger tid, og noen har ikke noe særlig diastase etter fødsel. Noen lever helt fint med diastase, og noen gjør ikke det. Så det kommer ikke til å være noe «mål» om å trene bort diastasen, for det får vi ikke gjort. Men vi kan trene magen (og bekkenbunnen) sterkere, slik at vi kan være sterk i hverdagen, og trene resten av kroppen.

Rent praktisk;

 • Det kommer til å være maks 6 stk i gruppa.
 • Babyen kan bli med inn, du kan trille vogna med deg inn om du ønsker det.
 • Amming osv er selvsagt helt greit.
 • Du kan starte når du vil etter fødsel, så lenge du føler deg klar. Noen er klar etter to uker, noen etter åtte.. dette er forskjellig fra person til person.
 • Du trenger ingen forkunnskaper
 • Siden det er så få i gruppa, vil det være rom for mye personlig tilpasning – og det er hele poenget med dette.
 • Treningene starter tirsdag 24. mars, tom. tirs 28. april.
 • Hver trening varer i 50 minutter.
 • Klokka 10:45.
 • Det koster 2400 kr for 6 ganger / 400 kr per PT time 
 • Treningssted er Crossfit Oslo i Nydalen
 • Vi har garderobe med dusj.

I forhold til Mamas&papas-klassen jeg også holder på Crossfit Oslo, vil denne treningen være enda mer lavterskel fra start av, og med en progresjon igjennom 6 uker + noe hjemmelekse om du vil.

Send meg en mail på [email protected] for mer info og påmelding. Ved påmelding kan du også skrive kort om bakgrunnen din, hva du har av treningserfaring, trening i svangerskap, form i svangerskap, hvordan fødsel gikk, om du opplever noen plager nå etc.

Jeg gleder meg!

 

«Det var tungt å komme igang med trening igjen etter et svangerskap og fødsel, men ved hjelp av Helene har det bare vært gøy og jeg har funnet igjen treningsgleden. Hun legger opp til varierte og effektive timer, pusher og har til og med et øye på de små når de er med på treningen slik at man får maksimalt ut av timen. Og kanskje viktigst av av; jeg får hjelp til å trene riktig. Dette er den absolutt beste investeringen jeg gjør i år!»
– Fra mammagruppe 1 – 

FLERE INNLEGG

Få gode tips rundt trening og kosthold

Filmliste

I sommer lagde jeg en liste over filmer jeg/vi synes barna må se før de flytter ut 😉 jeg fikk mye respons på insta med...
bb4ca466-a32f-4472-8791-820f7d88101d

Hva skjedde med brannjobben?

Det har vært lite sånt her fra meg i det siste, og det er fordi jeg… SA opp.  OK – sååå hva skjer med det?...
6E9D01BA-A003-4188-8ECF-3C76EC0EFB2E

Crossfit + graviditet = sant

Er det en ting jeg synes er spesielt viktig, så er det trening i forbindelse med svangerskap og fødsel. Det er så mange damer som kommer til...

Meld deg på

Få siste treningsnytt og tilbud rett i innboksen din.

Meld deg på nyhetsbrevet