Motivasjon – bullshit!

Hva er det avgjørende – som gjør at du faktisk gjør noe? Er det motivasjonen du regner med når du skal trene og gjøre ting – eller er  det andre ting som spiller inn?

Motivasjon er en ting jeg kanskje syns er litt oppskrytt. Man er gjerne veldig motivert i starten av noe, og så når man er litt inn i rutine, eller kanskje begynner å bli litt lei, så daler motivasjonen. Og så dropper man ut.

Motivasjon  er jo en fantastisk ting så lenge man faktisk har den. Men jeg synes ikke man skal belage seg på å ha den hele tiden. For det VIL komme tider der man er særdeles lite motivert. Og man kan jo ikke legge seg ned å dø av den grunn. Eller man kan jo..

Og det er vel det det bunner ned i. Du MÅ ingenting. Faktisk. Du MÅ absolutt ingenting.

Alle ting du gjør, er et valg du har gjort. Du velger mellom to konsekvenser eller resultater; det resultatet du oppnår ved å gjennomføre, eller det du oppnår ved å ikke gjennomføre.

Du velger å stå opp om morgenen, fremfor å bli liggende i senga, siden du foretrekker resultatet av å komme deg på jobb fremfor å ikke komme deg på jobb. Du spiser kyllingfilet og grønnsaker siden du velger konsekvensen av det fremfor å spise junk. Du velger å spise deg mett på middagsmat fremfor godteri, fordi du heller ønsker resultatet maten gir deg, fremfor det godteriet gir deg.

Alle valgene vi gjør gjennom dagen, er sånn. Du MÅ ikke, du velger, du vil.

Trening er selvsagt sånn også.

Jeg MÅ ikke gå ut å trene, men jeg velger heller

FLERE INNLEGG

Få gode tips rundt trening og kosthold

Filmliste

I sommer lagde jeg en liste over filmer jeg/vi synes barna må se før de flytter ut 😉 jeg fikk mye respons på insta med...
bb4ca466-a32f-4472-8791-820f7d88101d

Hva skjedde med brannjobben?

Det har vært lite sånt her fra meg i det siste, og det er fordi jeg… SA opp.  OK – sååå hva skjer med det?...
6E9D01BA-A003-4188-8ECF-3C76EC0EFB2E

Crossfit + graviditet = sant

Er det en ting jeg synes er spesielt viktig, så er det trening i forbindelse med svangerskap og fødsel. Det er så mange damer som kommer til...

Meld deg på

Få siste treningsnytt og tilbud rett i innboksen din.

Meld deg på nyhetsbrevet