To korte og enkle økter – både med og uten baby i magen :)

Nå er det bare noen uker igjen til mini kommer, og det kjennes på kroppen. Jeg er så sykt mye trøtt! Kan liksom sove hele tiden. Noen ganger kan jeg gi etter og sove, og noen ganger «skjerper jeg meg litt» og får gjort ting jeg skal gjøre 😉 Det føles jo alltid mye bedre å faktisk få gjort litt. Men, det er noe med å justere egne forventninger til det som faktisk er mulig. Både med trening, og også med jobb og hverdag osv. Med barn nr 3 så har man liksom ikke den tiden man hadde med nr 1. 🙂

I går og i dag har jeg kjørt et par kortere økter for meg selv. Litt pga tid – økter alene kan jeg ta akkurat når det passer meg – og litt pga prøve å få gjort «så mye som mulig» på kort tid. Disse øktene er korte og effektive, og kan helt fint kjøres både med og uten baby i magen.

Hovedessensen er å få gjort øvelser for hele kroppen. For min del ser jeg på dette som litt «vedlikeholdstrening» – som blir fokuset de neste ukene. Her kan man selvsagt justere med reps og belastning. Amrapen på mandagen kunne også ha vært lenger.

 1. Mandagens styrkeøkt så ut som dette:
  a) 4 runder, sirkel:
  – Box squats 8 rep
  – Brystpress med handtel, 12 rep
  – Enarms roing med handtel, 10 rep
  – Sittende tricepspress med armene over hodet, 10 rep

  b) 3 runder, sirkel
  – 10 stående roing med snatch grep
  – 10 roing i ringer

  c) 3 runder, sirkel
  – 5 strict muscle snatch
  – 6+6 utfall med stang
  – 5 strict skulderpress

  Det tok ca 30 min. Superfint og enkelt når man ikke har flust av overskudd 🙂

 2. På økten i går, mandag, la jeg inn litt mer pusting. 

a) Styrkesirkel 5 runder;
– 8 rep markløft
– 3 rep pullups
– 8 rep benkpress

b) 5 runder supersett;
– 20 Håndstående shouldertaps (på videoen)
– 5 rep overheadsquats

c) 12 min amrap (as many rounds as possible);
– 10 rep wallballs (video)
– 10 rep Kb swing (video)
– ca 15 m handstandwalk  (kan byttes ut med feks shouldertaps håndstående eller i plankeposisjon)
– 5 rep kipping handstand pushups (video) (kan byttes ut med vanlige pushups)

 

Så da gleder jeg meg til en lengre kondisøkt idag, med mer pusting!

FLERE INNLEGG

Få gode tips rundt trening og kosthold

Filmliste

I sommer lagde jeg en liste over filmer jeg/vi synes barna må se før de flytter ut 😉 jeg fikk mye respons på insta med...
bb4ca466-a32f-4472-8791-820f7d88101d

Hva skjedde med brannjobben?

Det har vært lite sånt her fra meg i det siste, og det er fordi jeg… SA opp.  OK – sååå hva skjer med det?...
6E9D01BA-A003-4188-8ECF-3C76EC0EFB2E

Crossfit + graviditet = sant

Er det en ting jeg synes er spesielt viktig, så er det trening i forbindelse med svangerskap og fødsel. Det er så mange damer som kommer til...

Meld deg på

Få siste treningsnytt og tilbud rett i innboksen din.

Meld deg på nyhetsbrevet