Juleferiefølelse, bare uten juleferie

I høst har det vært mange «planer»; jeg har liksom holdt av store deler av høsten til brannmannopptak i Oslo. MEN DET KOM JO FUCKINGS ALDRI, hehe. Opptaket er utsatt, og med noe vag informasjon om det har gjort at jeg har kuttet ut alle konkurranser i høst for å jobbe for brannmannopptaket. Men så er det noe med å fortsette å leve og utvikle seg selv om man går i denne «brannmannopptaks-bobla». Man er jo ikke garantert jobb akkurat, og det er lurt å ikke satse alt på et så usikkert kort. Så jeg fortsetter naturligvis å jobbe i trenerjobben min som jeg har gjort i så mange år, og skaper min egen hverdag slik jeg vil ha den.

Derfor valgte jeg i å ta Trening og kreft studiet på NIH i høst, som jeg har skrevet om tidligere.

Forrige uke hadde jeg eksamen, med bestått – og jeg hadde seriøst helt glemt hvor deilig det er å bli ferdig med en eksamen. Det føles skikkelig ut som juleferie! Selv om jeg egentlig ikke har noe juleferie, hehe. Det er en helt annen mestringsfølelse å gjøre en sånn ting enn å klare nye greier på trening. Mestringsfølelse får jeg jo hver uke. Men å fullføre litt større prosjekter er utrolig gøy og tilfredsstillende. Litt som YSK-kurset også, og lastebillappen ikke minst. C-lappen kan vel nesten sammenlignes litt som en eksamen forøvrig, så når jeg tenker meg om har jeg jo faktisk holdt på med sånne her ting i en god stund nå.

IMG_5588.JPG

Hektisk er iallefall hverdagen, og jeg fikk en melding her om dagen om ikke jeg kunne skrive litt om åssen jeg får hverdagen til å gå opp med ful jobb, barn og så mye trening. Så jeg tenkte jeg skulle prøve å få tatt meg en time foran dataen og skrevet litt om det.

Men først nå er det jobbkveld på crossfit oslo, i kveld har jeg 3 klasser og kun 1 pt time. Rolig desember! NESTEN ferie 😉

FLERE INNLEGG

Få gode tips rundt trening og kosthold

Filmliste

I sommer lagde jeg en liste over filmer jeg/vi synes barna må se før de flytter ut 😉 jeg fikk mye respons på insta med...
bb4ca466-a32f-4472-8791-820f7d88101d

Hva skjedde med brannjobben?

Det har vært lite sånt her fra meg i det siste, og det er fordi jeg… SA opp.  OK – sååå hva skjer med det?...
6E9D01BA-A003-4188-8ECF-3C76EC0EFB2E

Crossfit + graviditet = sant

Er det en ting jeg synes er spesielt viktig, så er det trening i forbindelse med svangerskap og fødsel. Det er så mange damer som kommer til...

Meld deg på

Få siste treningsnytt og tilbud rett i innboksen din.

Meld deg på nyhetsbrevet