Mine treningsøkter i uke 4- vår 6. Uke i barsel

NOK en uke er unnagjort, vi er ferdig med de «første 6 ukene» (SHIT som tida flyr!!). Men fremdeles er kroppen preget av det den har vært igjennom; magemusklene er fremdeles mye og med lite spenn (de begynner å komme seg men skal fremdeles tas hensyn til!) og bekkenbunnen må jeg ta hensyn til lenge..

Energien og overskuddet skal jo også tas hensyn til. Familien er det viktigste, barna og babyen, og at vi voksne holder hodet over vann. Jeg synes trening er en måte å holde meg sane på, og så får jeg tilpasse livet etter hva jeg synes er viktigst.

Så her er en liten update på hvordan ukas økter har vært. Ingen høydare akkurat, men det hadde jeg ikke planlagt eller forventa heller.

Mandag

Her ble det en styrkeøkt/gymnastikk, til å starte uka. Og så gikk vi en tur på ettermiddagen.

Sidereka – mageøvelse 😉
Gymnastic swimming 4×20 av hver

Ring kipp 5×5
Hs walk 3×15-20 m

Ring dips 5×5
Pullups med føtter opp, 5×3

Strict handstand pushups, 4×10

Hodestående/triangel, med opp og ned med bena

Tirsdag

Denne dagen var lillemor så urolig, så jeg gadd ikke engang å prøve på en Crossfit-økt. Istedet gikk vi en lang tur, og jeg tok 8x bakkedrag ink i den turen. Vi har mange fine bratte bakker på Høybråten, og bare det å  opp med vogna er nok til å få opp pulsen godt.

Etter det tok jeg litt av det mest prekære på programmet mitt ute i garasjen mens hun fremdeles sov i vogna.

1. Muscleup-treningen jeg driver med (ring pullups og ring dips)

2. 3 Runder:
8/8 Barbell box step up
3 Jumping Muscle up

3. Avslutta med litt gode accessorieøvelser inne på stuegulvet.
Ryggliggende hoftehev med miniband-strikk rundt knær
Clamshell
Ryggliggende benrotasjoner

Onsdag

Her ble det endelig dagens økt, som var

A. Snatch 2-2-2-2-1-1-1
70%+ -> Her kjører jeg uavhengig av prosent, bare det som «føles» greit. Kjørte derfor roing i ringer i supersett, siden det ikke er så tungt.

B. Amrap 12 min:
3 Power Snatches
3 Overhead Squats
6 Back Squats
30 Double Unders -> jeg bytta ut med 30 sek burpees (som tilsvarte 7-8 ca)
Rest 30 secs

Etter det, benkpress, 10×3 reps.

Torsdag

På torsdager kjører vi alltid en lengre metcon på boxen, som har lavere vekt og impact. Helt perfekt!

36 min EMOM;
1, Row, 50 -> jeg sykla på bike  erg istedet
2, 2 Wall Walks -> jeg øvde på freestanding handstand
3, Assault Bike,
4, 4 Strict Pull-ups -> og noen pushups 😉
5, Single Arm Russian Kettlebell Swing, 50 secs -> ga meg litt vondt i symfysen med enarms, så jeg bytta ut med 10 strictpress med dumbbells og 10 legcurl på ball.
6, Rest 1 min -> sykla istedenfor pausen, når frøkna uansett sov 😀

Fredag

Her ble jeg også med på dagens økt, gitt! Det var;

«Blake» (25 min timecap)
4 rounds for time of:
30 m Plate Overhead Walking Lunge
30 Box Jumps -> jeg kjører step ups
20 Wall Balls
10 Handstand Push-ups

Siden jeg ble ferdig på 17 min og frøkna fremdeles sov, utnytta jeg de neste 8 minuttene med å bare fortsette økta. Det ble altså mer en «amrap» enn en «for time». Det er liksom ikke noe vits å kaste bort treningsmuligheten når den først er der 🙂

Lørdag

På lørdager er  det alltid partnerøkt, og jeg synes det er veldig gøy. Jeg kjørte sammen med Chris på denne her. Det blir nesten som en «date» vi har på lørdager 🙂

Partnerwod 30/30:
30 min Amrap:
20 Hang Power Cleans
20 Thrusters
20 Bar Facing Burpees
20 Toes-to-bars
100 Double Unders -> jeg kjørte ring row og pullups i 30 sek istedenfor  doubleunders.

Partner jobber 30 sekunder hver. 

Etter det gjorde jeg
3×12 triceps scull crushers
3×12 biceps curl
3×10 Lat pull med strikk
3×10 statisk sidehev med ben.

Søndag

Søndager er som tidligere nevnt litt «oppsamlingsdag» for ting jeg ikke har fått gjort, og en ganske chill økt. Det ble styrke, siden det er det det mangla litt på denne uka.

Benkpress, 6×4 reps.
Box squat, 5×10 reps.

Deretter våkna lillemor, så da ble det
Dumbbell skulderpress en og en arm (den andre armen rulla på vogna)

Og resten med henne i bæresele;
Pullups, 4×5-6 rep
Ring dips, 5×5 rep
Ring Row 4×10 rep
Snatch strict press 4×10 rep
Biceps curl, 4×10 rep.

En helt grei gjennomkjøring i en ellers ganske ustrukturert treningsplan.

Oppsummert så har det nok vært litt tilfeldig denne uka, og jeg burde ha trent litt mer styrke. Så det blir changen til neste uke. Lillemor begynner å bli mer og mer krevende og våken, så jeg forbereder meg på fler økter hjemme og i garasjen.

Ifht mindre søvn, så kjører jeg så korte og lite krevende økter at jeg synes ikke det er så ille. Og, jeg vet at jeg kan sove igjen litt senere på dagen, så da får man liksom til å gjøre det meste 😉 At Chris har jobba endel dagvakter har også gjort at vi har lagt oss tidligere på kvelden, og det hjelper absolutt på. Å få 1-2 timer ekstra søvn er jo alltid nice 😉

Jeg gleder meg så sinnsykt til VÅR nå, og varmere trillevær!

FLERE INNLEGG

Få gode tips rundt trening og kosthold

Filmliste

I sommer lagde jeg en liste over filmer jeg/vi synes barna må se før de flytter ut 😉 jeg fikk mye respons på insta med...
bb4ca466-a32f-4472-8791-820f7d88101d

Hva skjedde med brannjobben?

Det har vært lite sånt her fra meg i det siste, og det er fordi jeg… SA opp.  OK – sååå hva skjer med det?...
6E9D01BA-A003-4188-8ECF-3C76EC0EFB2E

Crossfit + graviditet = sant

Er det en ting jeg synes er spesielt viktig, så er det trening i forbindelse med svangerskap og fødsel. Det er så mange damer som kommer til...

Meld deg på

Få siste treningsnytt og tilbud rett i innboksen din.

Meld deg på nyhetsbrevet